MutuaTerrassa


La prevenció del suïcidi centrarà la darrera conversa del cicle Dijous de Mútua d'aquest any     

El proper dijous, 25 de novembre, se celebrarà -a les 18h- una nova conversa -l'última d'aquest 2021- en el marc del cicle "Dijous de Mútua". En aquest cas, anirà a càrrec del Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i abordarà la prevenció del suïcidi.

 

D'acord amb les circumstàncies del context actual i tal i com es va donar a conèixer a l'abril coincidint amb l'inici de les conferències, el cicle ha adoptat el format online -a través de l'emissió en directe per l'Instagram de MútuaTerrassa i el Facebook Live del diari digital Món Terrassa- i també ha incorporat la modalitat de conversa entre un professional de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el periodista Marc Redorta.

 

Pel que fa als continguts que s'han tractat prèviament, la conversa inaugural va abordar la incontinència urinària en la dona (abril), la segona es va centrar en la insuficiència cardíaca (maig), la tercera conversa va tractar sobre la fractura de fèmur proximal en gent gran (juny), la quarta va tenir l'autisme com a protagonista (setembre) i la darrera va centrar-se en la microbiota (octubre).

 

Un calendari configurat en base a les peticions dels assistents

El programa d'enguany el formen un total de sis converses que es van iniciar a l'abril i acabarà amb aquesta del novembre. Totes elles s'han treballat en base a les aportacions i peticions temàtiques realitzades pels assistents a les conferències d'anteriors edicions.

 

El cicle "Dijous de Mútua" s'ha concebut amb la idea de divulgar temes mèdics i d'informar de forma entenedora sobre tot el que preocupa a la societat. 
   

® MútuaTerrassa | Contacte