MutuaTerrassa


Anima't a participar al Concurs del Dia Mundial de la Higiene de Mans!     

La campanya mundial "Salveu vides: renteu-vos les mans" es va posar en marxa el passat 2009 i té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l'atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món. L'HUMT sempre se n'ha fet ressò i enguany pren més protagonisme que mai donat l'actual context de pandèmia.

 

 

En l'edició actual el lema és "Segons que salven vides: renta't les mans" i l'OMS fa una crida als professionals i centres sanitaris per aconseguir una actuació eficaç en higiene de mans en el punt d'atenció, un espai que reuneix tres elements: el pacient, el treballador sanitari i l'atenció o tractament que implica el contacte amb el pacient o el seu entorn.

 

 

 

 

Fes-te ressò d'aquesta efemèride mitjançant un Tik-Tok!
Per tal de donar visibilitat a aquesta causa, des de Control d'Infeccions de l'entitat s'ha promogut un concurs que s'iniciarà demà divendres, 30 d'abril, i que perdurarà fins el dimecres 5 de maig mitjançant el qual es buscarà el vídeo en format Tik-Tok més original que promogui la pràctica de la higiene de mans.

 


Pel que fa als requisits, l'esmentat vídeo no pot durar més de 15 segons, hi poden participar grups de fins a 4 persones màxim i caldrà publicar-lo a Instagram o Twitter amb el hastag #Higiene MansMT.


El mateix 5 de maig es publicaran a les xarxes corporatives de l'entitat els vídeos prèviament pujats, aconseguint així la màxima difusió el propi Dia Mundial de la Higiene de Mans. El grup guanyador -format per 4 professionals màxim o per un únic professional- serà premiat amb una degustació de formatges de la Masia Can Gorgs del Montseny i es donarà a conèixer en el proper BreuSocial.

   

® MútuaTerrassa | Contacte