MutuaTerrassa


El Premi d'Infermeria MútuaTerrassa arriba a la 26ª edició     

Totes les persones interessades en participar en la XXVI edició del Premi d'Infermeria MútuaTerrassa ja poden consultar les bases que regulen la presentació dels treballs a través de la intranet de l'entitat; Mútua.net.

Enguany, el XXVI Premi d'Infermeria se celebrarà el dijous, 27 de maig. Es tracta d'un acte que, anualment, serveix per guardonar els treballs de l'àmbit de la infermeria, fisioteràpia, treball social, teràpia ocupacional, logopèdia i educació social que més han destacat per la rellevància de l'estudi, la claredat, el rigor metodològic així com el seu caràcter multidisciplinari i innovador.

Tal i com es reflexa en les bases, només optaran a presentació oral del premi 15 resums, la resta de treballs seran presentats en format pòster.

 

Dates a recordar:

1)    La data límit de presentació dels resums serà el 28 d'abril de 2021

2)    La notificació d'acceptació o no del treball i format de presentació ho realitzarà la secretaria tècnica via correu electrònic a partir del dia 10 de maig de 2021

3)    La data límit per enviar les presentacions orals (en PowerPoint o Prezi) dels treballs acceptats a secretaria tècnica serà el dia 23 de maig 2021.

4)    La data límit per enviar el pòster (format PowerPoint) dels treballs acceptats a secretaria tècnica serà el dia 23 de maig 2021.

 

Per a consultar el detall de les bases feu clic aquí

Per consultar la plantilla fer clic aquí 
   

® MútuaTerrassa | Contacte