MutuaTerrassa


Sabeu com trencar la cadena de laCovid-19? Necessitem el vostre suport per ajudar a l'equip #BreaktheChainBCN     

La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa promou un assaig clínic per a prevenir el contagi de la Covid-19

 

L'estudi pretén comprovar la validesa d'un fàrmac per frenar la propagació de la malaltia.
Ha estat escollit per la Fundació Mi Grano de Arena com un dels projectes emmarcats en la campanya de crowdfunding #coronaretos

 

   

 

Un grup d'investigació clínica format per professionals sanitaris de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa i liderat pel Dr. Tomàs Pérez Porcuna -Doctor en Malalties Infeccioses i Tropicals- ha iniciat aquesta setmana un assaig clínic per prevenir el contagi de la Covid-19. L'estudi busca comprovar la validesa d'un medicament -la Ivermectina- per evitar la propagació de la malaltia.

 

 


Frenar o disminuir la capacitat de contagi és una eina fonamental per a l'estratègia de resposta a virus, tal com recomana l'Organització Mundial de la Salut. En conseqüència, l'assaig se centra en l'estudi d'aquest fàrmac que presenta gran potencial per aconseguir-ho. Es tracta d'un antibiòtic usat fins al moment com antiparasitari amb més de 40 anys d'ús en humans i amb bona activitat in vitro contra SARS-CoV-2. A més, té molt bon perfil de seguretat, és relativament econòmic i resulta accessible des de bona part dels països del món. Alhora, les seves característiques fan que pugui prendre's únicament una o dues vegades a la setmana.

 

 

 


L'estudi -autoritzat per l'Agència Espanyola del Medicament i pel Comitè Ètic d'Investigació amb Medicaments de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa- ha estat escollit per la Fundació Mi Grano de Arena com un dels 160 projectes que formen part de la campanya de crowdfunding #coronaretos (migranodearena.org)

 

 


Aquesta es va posar en marxa a principis de mes i el projecte -mitjançant més d'un centenar de donacions- ja ha aconseguit prop del 10% de l'aportació econòmica necessària per a dur-lo a terme. En el termini d'un mes i mig o dos és previst poder disposar dels primers resultats preliminars i en un període de tres o quatre mesos s'espera poder disposar dels resultats complerts.

 

   

Col.labora, fes la teva aportació a: https://www.migranodearena.org/en/cause/21888/rompe-la-cadena-del-covid-19-breakthechainbcn    

 

Podeu veure el vídeo  on s'explica el projecte a: https://youtu.be/SkoF2xhXI3Q

   

® MútuaTerrassa | Contacte